TRIBECA INVITES...

Met 'At the Chef’s Table' brachten we in 2018 de beste Nederlandse chefs samen. In 2019 verleggen we letterlijk onze grenzen. Drie internationale chefs nemen samen met Tribeca's chef Sobecki plaats achter de kachel. Een bijzondere samenwerking, met collega’s die hij enorm bewondert. Europese sterrenchefs met ieder hun eigen lokale specialiteiten en smaken van de plaatselijke culinaire kaart. Deze topchefs verwennen u, samen met het team van Tribeca, met een exclusief en eenmalig diner, waarin de signatuur van beide chefs herkenbaar is. Tribeca Invites… you !

Zaterdag 18 mei 2019

Modest Amaro - Atelier Amaro*, Polen

Modest Amaro is chef-kok en eigenaar van Atelier Amaro in Polen. In 2013 ontving zijn restaurant een Michelin-ster, de eerste in de gehele Poolse geschiedenis. Zijn unieke stijl van koken en baanbrekende visie op de hedendaagse Poolse keuken heeft hem internationale erkenning en vele prestigieuze onderscheidingen gebracht. Hij is de auteur van bestsellers ‘Pools Cuisine of XXI century’ en ‘Nature of Polish Cuisine’ kookboeken.

Zondag 23 juni 2019

Tim Boury, Restaurant Boury**, België

De voormalige rechterhand van Sergio Herman opende op 28-jarige leeftijd zijn eigen restaurant. Amper een jaar later ontving hij zijn eerste Michelin-ster. In 2013 werd hij door Gault&Millau verkozen tot Beste Jonge Chef van het jaar in Vlaanderen. In 2017 won hij de titel ‘Chef van het Jaar’ én verzilverde hij een tweede Michelin-ster.

Maandag 16 september 2019 (uitverkocht)

Christian Bau, Victor's Fine Dining By Christian Bau***, Duitsland

“Het simpel doen is eenvoudig, het moet perfect zijn.” De filosofie van Christian Bau proef je terug in zijn keuken: precies, perfectionistisch en warm. Christian Bau neemt zijn gasten mee op een culinaire reis. Bau drukt al lange tijd zijn stempel op de culinaire wereld, maar hij blijft altijd experimenteren. Het was de klassieke, Franse keuken waarmee hij in 2005 drie Michelinsterren verdiende. Vandaag de dag kookt Bau met Aziatische invloeden en spelen Japanse producten een centrale rol.

prijzen

keukenkamer

12-gangenmenu, compleet verzorgd*

€ 285,-

12-gangenmenu, compleet verzorgd*, alcoholvrij

€ 225,-

restaurant

8-gangenmenu, compleet verzorgd*

€ 225,-

8-gangenmenu, compleet verzorgd*, alcoholvrij

€ 195,-

*Ontvangst met aperitief en amuses, wijn- en waterarrangement en koffie- of theeservies.

reserveren

Reserveren kan via het reguliere reserveringssysteem